Snow-blog

Mer nysnø og nypreppet

Hos Nesfjellet Alpin er nysnø og nypreparerte nedfarter fredag 4. feb. Føret er helt topp og lover godt for en helg med nye og gode vinteropplevelser. 

  • Vi har 4 heiser og 6 nedfarter åpne fredag 04. februar 2022.
 

Det er fredag på Nesfjellet, og vi har igjen fått et nytt lite dryss villsnø over natten. Dette snødrysset er ett av flere små som er kommet denne seneste uken, og som mikser godt med kunstsnøen som produseres samtidig. Totalt har vi fått ca 10 cm❄️

Fredag morgen er alle åpne nedfarter preppet, med unntak av Parken som vil bli shapet til i lørdag.
*Teknisk ønsker å advare våre gjester mot et lite strekke i Rodegard. Dette er på høyde med der Parken starter, hvor det nylig er produsert kunstsnø. Denne snøen er dratt ut i løypa og er relativt våt i dag. Vær dermed obs på at føret akkurat her kan oppleves luggete, og snøen vil ikke bære stålkantene på samme måte som i resten av nedfarten.
 

Senere i dag er det kveldskjøring, og FjellLinken går fra Nesbyen Sentrum kl. 16. Samme buss tar deg trygt tilbake kl. 20.

Husk å booke bord til Skistua sin pop-up restaurant, og nyt helgen sammen med venner og familie 🙂
 
Nyt dagen⛄⛷

Langrenn

De nye snødryssene har også vekket løypemaskinene for langrenn. Løypelaget var ute og kjørte onsdag spor i Nesfjellet og Omegn, og stedvis er det flott føre å finne.

 

Bildet til høyre er tatt onsdag 2. februar kl. 15:00, og er tatt der langrennsløypa krysser nedfarten Tverrlia hos Nesfjellet Alpin

Del videre:
Facebook