Snow-blog

Mye vind – Heis stengt

10 cm med nysnø har lagt seg i terrenget på Nesfjellet den siste uken. Nå gjør vi oss klare til å se Gyda passere, og torsdag starter dagen med redusert alpintilbud. 

  • Vi har 2 heiser og 3 nedfarter åpne torsdag 13. januar 2022.
12. januar 2022:

Grunnet sterk vind vil alpintilbudet være begrenset i dag. Nesfjellet-Ekspressen vil holdes stengt. Vindkastene er såpass kraftige at det er uforsvarlig å sende ut stolene. Vi har vært ute i morgentimene for å preppe, men måtte også her gi opp da all snøen under fresen blåser bort i øvre del av løypekartet. 

Mot bunnen er det mer levelige forhold! Tusse, Nessy og Snøreven vil gå som normalt. Nedfartene her preppes i morgentimene. 

Hold på hatten, og nyt dagen 🌬

 
13. januar 2022:

Stormen Gyda har satt sine glør i Nesfjellet, og vi opplever vindkast på over 30 sekundmeter på toppen. Barneområdet og Reveløkka preppes og klargjøres i morgentimene. Her forventer vi fint og litt glatt føre. Nesfjellet-Ekspressen vil være stengt.

Slik værmeldingen er nå kan vi fortvente at stolheisen vil være stengt ut dagen i dag. Videre er det ikke helt utenkelig at det samme vil bli tilfellet for morgendagen. Det ser derimot ut til at vinden vil løye i tide til kveldskjøringen👌
 
*Vi gjør løpende vurderinger, og vil starte stolheisen så raskt det er forsvarlig.

Langrenn

Nes Fjellheim Løypelag var sist ute i helgen som var.

Vi oppfordrer alle til å se på Skisporet.no for full oversikt over hva som er kjørt. 

Del videre:
Facebook