Snow-blog

Sesongåpning lørdag 11. desember

Vi trapper opp til ny sesong

Sesongstart: 11. desember 🎬

Etter mye slit, møkkete hender, lange dager, og kalde netter er vi omsider kommet til startstreken for ny alpinsesong!

Lørdag 11. desember åpner vi med to heiser og to nedfarter, i Barneområdet og Tverrlia. 

Stolheisen er ferdig godkjent og driftsklar! 

Åpningstidene denne helgen er lørdag og søndag kl. 10 til 16. 

Heiskort kan handles i vår nettbutikk. 

Konklusjon fra forrige sesong:

Da denne sesongen startet hadde vi ett klart mål. Vi skulle gjennomføre en fullgod alpinsesong tilnærmet det vi kjenner igjen fra før. Med andre ord; det skulle bli en annerledes-sesong i så liten grad som mulig.

Dette føler vi at vi har klart. Sesongen 2020/2021 har vært vår lengste sesong noensinne antall åpningsdager tatt i betraktning. Snøproduksjonen gikk bra, og vi har fått jevnt med snøfall gjennom alle vintermånedene. Sammen med et utrettelig og målrettet preppearbeid har dette gitt grunnlag for mange flotte skidager hos Nesfjellet Alpin.

Smittevern har stått i fokus. Ulike tiltak har berørt driften på flere måter, og vært et hinder for hva vi har ønsket å få til. Likevel har heisdriften gått etter planen. Tilbudet rundt matservering har også vært operativt, med kun noen få unntak, gjennom hele sesongen. Det er en kreativ og løsningsorientert gjeng som jobber her!

Oppsummert så ser vi tilbake på en sesong preget av mye nytt. Samtidig føler vi at vi har vært vertskap for en alpinsesong som ikke har virket helt fremmed, fjern eller uvant. Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har vært innom som gjest og bidratt til dette. Uten backingen vi har fått, og evnen alle har hatt til å tilpasse seg, ville vi neppe lykkes slik vi har gjort.

Tusen takk for et godt og inspirerende samarbeid!

Til slutt kan vi nevne at vi har hatt en solid økning i antall gjester denne sesongen. Vi har hatt 55,547 gjester i skianlegget. I 2018/2019 sesongen hadde vi til sammenligning 36,328 gjester. Vi håper at oppturen hos Nesfjellet Alpin fortsetter i sesongene som kommer, og at vi blir heldige som får se dere igjen, igjen og igjen🙂

 

Until next time.
Vårhilsen fra alle oss i Nesfjellet Alpin.

Annet

Golfkaféen holder helgeåpent frem til juleferien. 

Det er kjørt runder med rulle rundt hele golfbanen. Her finnes nå flere kilometer med trasé og silkemykt føre!

God tur ut❄️

Del videre:
Facebook