Team Nesfjellet

Team Nesfjellet

Snøbloggen

05.03.21 – Kaldere i været. Tørr og kompakt snø. Kjempeføre!

Føreforhold

Flott skiføre på Nesfjellet

Heisen går fra kl. 10 til 20.  
Kveldskjøring fra kl. 16

Velkommen på ski !

Alle nedfarter er preppet i morgentimene. Snøen er tørrere etter en periode med litt kjøligere temperaturer, og den er kompakt og fin å kjøre på. Underlaget i nedfartene er isfrie, og med et godt lag styresnø på toppen. 
Ute viser solen seg, og det er lite vind. 

Alle nedfarter og heiser er åpne. 

 Heiskort selges nå KUN i vår nettbutikk. Vi anbefaler å bruke stor skjerm hjemme i godstolen for førstegangsregistrering. Dette gir best opplevelse. Registrer kortene dine, fyll opp og gå rett i heisen.

Se nesfjelletalpin.no/heiskort for å kjøpe og forhåndsbestille dine heiskort.

Velkommen

Servering

Åpen

Skistua er åpen med servering. 

Husk at alle i ditt følge skal smittespore seg på QR-Kode. Dette gjelder foran alle (!) besøk, uansett formål – fra matpauser til korte toalettbesøk. Hør med en servitør eller vakt om du har noen spørsmål.

Det samme gjelder for munnbind, og skal bæres ved all ferdsel i våre lokaler. Har du ikke ett tilgjengelig kan du kjøpe et hos oss for kr. 10,-

På travle dager blir du møtt av en hyggelig hovmester som henter deg utenfor inngangsdøren. Vedkommende utstyrer deg med både en dusj antibakteriell og bord. All mat- og drikkebestillinger gjøres fra QR-Kode på bordet du får tildelt. Hold avstand til dine medgjester og bruk sunn fornuft.

Maten serveres til ditt bord.

Skistua har installert et trafikklys utenfor Inngangen. Rødt lys betyr at det ikke finnes noen bord ledig. Grønt lys= Velkommen inn 🙂 

Bruk Antibac og vis hensyn til smittevernreglene.

Annet

Golfkaféen og Langrenn

Golfkaféen er åpen hver dag i uke 8 og 9, fra kl. 11 til 16. 

Husk munnbind ved besøk. Langrennssporene går rett forbi inngangene og inne kan du nyte alt fra nystekte vafler til hjemmelaget og næringsrik mat.

Status langrennsspor? Gå til Skistporet.no og søk på Nesfjellet, eller ta kontakt med Nes Fjellheim Løypelag på Facebook. 

Del videre:
Share on facebook
Facebook

Andre innlegg fra snøbloggen