Snow-blog

Supre forhold

Hos Nesfjellet Alpin brygger det opp til sesongbeste på førefronten inn mot lørdagen. Velkommen til gode vinteropplevelser på Nesfjellet. 

  • Vi har 5 heiser og 6 nedfarter åpne lørdag 12. februar 2022.
 
Kalenderen viser lørdag 12. februar, og heisen holder åpent helt til kl. 17! Nytt foran helgen er at Rodegard er åpnet helt til topps. Toppstrekket åpnet i går, fredag 11. februar💃
T-krokheisen Tyrihans er også godkjent, og sesongåpner med to avstigninger. Avstigningene er ved toppen av Parken, og ved pumpehuset. Denne heisen vil i utgangspunktet gå i helger og ferier.
Utenfor vinduet er det lett snøvær, og føret er svært bra. På toppen er det relativt forblåst der man går av heisen, men dette er begrenset til et lite område. Man skal ikke mange metrene ned før det blir nydelig skiføre⛷
 
Nes Fjellheim Løypelag er ute å kjører skispor nå i morgentimene, og vil passere Golfkaféen om kort tid. Skistua holder åpent til kl. 18, mens Golfkaféen holder åpent til kl. 16. 
 
Nyt dagen⛄⛷

Langrenn

Nes Fjellheim Løypelag fortsetter å jobbe med skisporene, og er i morgentimene ute og kjører. Maskinene vil passere golfbanen rundt kl. 9.   


Bildet til høyre er tatt 2. februar, ved Nesfjellet Alpin. 

Del videre:
Facebook