Nikolai Jelstrup

Nikolai Jelstrup

Team Nesfjellet

Snøbloggen

27.01.21 – Faste og fine forhold

Føreforhold

Nysnø og nypreparert

8/13 nedfarter åpne.
4/5 heiser er åpne.

Det er onsdag, og heisen går fra kl. 10. 

Vinteren fortsetter i sitt gode spor på Nesfjellet. Det er kaldt, føret er topp og vinden holder seg rolig. Mandag ankom cowboy og park-maestro Emil Fossheim til Nesfjellet. Han skal bygge park, og etter planen vil den stå klar til helgen🏂
Husk at heiskortkjøp gjøres på nett, og det gjerne før ankomst for best opplevelse. Velkommen!
 

Husk å kjøpe heiskort online før ankomst for enklere handel. Vi anbefaler å bruke stor skjerm til dette for best opplevelse.

Velkommen

Servering

Åpen

Skistua er åpen med servering. Husk at alle i ditt følge skal smittespore seg på QR-Kode. Dette gjelder foran alle(!) besøk, uansett formål – fra matpauser til korte toalettbesøk. Hør med en servitør eller vakt om du har noen spørsmål.

Det samme gjelder for munnbind, og skal bæres ved all ferdsel i våre lokaler. Har du ikke ett tilgjengelig kan du kjøpe et hos oss for kr. 10,-

På travle dager blir du møtt av en hyggelig korona-vakt som utstyrer deg med et bord. All mat- og drikkebestillinger gjøres fra QR-Kode på bordet du får tildelt. Hold avstand til dine medgjester og bruk sunn fornuft.

Maten serveres til ditt bord.

Bruk Antibac og vis hensyn til smittevernreglene

Velkommen inn 🙂

Annet

Golfkaféen og Langrenn

Golfkaféen er åpen lørdager og søndager fra kl. 11 til 16. 

Husk munnbind ved besøk. Langrennssporene går rett forbi inngangene og inne får du alt fra nystekte vafler til hjemmelaget og næringsrik mat.

Status langrennsspor? Gå til Skistporet.no og søk på Nesfjellet, eller ta kontakt med Nes Fjellheim Løypelag på Facebook. 

Del videre:
Share on facebook
Facebook

Andre innlegg fra snøbloggen