Events

Hva skjer på Nesfjellet?

Intimkonsert med matservering

LIVE MUSIKK 🎶 MATSERVERING👨‍🍳 
Vi inviterer til intimkonsert på Skistua med matservering. Denne kvelden kan du velge mellom vanlig meny og en spesiallaget à la carte meny. 

Mat og vin - fra det spanske riket

Vi har gleden av å dekke Skistua i spanske farger, og inviterer deg med inn for en spennende smaksopplevelse. All mat og drikke som serveres denne dagen vil være hentet fra det spanske kjøkken, og det blir presentasjon av alt som serveres. Maten blir presentert av Skistua, mens vinen blir presentert av vinimportør.

Musikk-Bingo

Velkommen til Musikk-Bingo lørdag 6. februar. Dette blir en afterski i en litt annerledes drakt enn hva vi er vant med💃
Arrangementet passer best for voksne. Vi vet det er mange som har barn og ungdom på hytta. Vi kaster inn noen låter til disse også.
 
Bordbestilling gjøres til dr@nesfjellet.no. Et bord koster kr. 200,- Dette er et beløp som kan brukes til mat og drikke i Skistua samme kveld. 

Mat & drikke fra det danske kjøkken

13. februar inviterer vertskapet i Skistua med deg hjem til Danmark, og Dansk Aften. Vi kler kjøkkenet i rødt og hvitt, og serverer det beste fra nabolandets kulinariske høydepunkter!

 

Hundekjøring på Nesfjellet

I vinterferieukene får vi besøk av Eef og Per Jonas som vil tilby tur med hund og slede. Eef og Per Jonas har drevet aktivt med hundekjøring en årrekke, og stiller i uke 8 & 9 med Norges snilleste, søteste, tøffeste og kuleste hunder 🐾

Det lages en egen trasé rundt på Golfbanen for anledningen.

Skattejakt i Turistløypa

Les historie fra Petter Svarspurv sin reisedagbok, og finn skatten💰👑

Langrennstur fra Nesfjellet Alpin

Oppmøte er på alpinsenteret kl. 11:00, og vi tar heisen opp sammen til avstigningen. Herifra går det fine spor innover til snaufjellet. Denne dagen går vi til Gurilikrysset, og så suser vi nedover mot golfbanen og Nesfjellet Alpin igjen. Her blir det finfin stemning i sporet, og turen passer godt for familien.

Afterski, på Skistua!

Afterski med levende musikk. Bandet starter kl. 16.