Skikjøring for alle

For den skiglade familien

Nesfjellet er en destinasjon som tilbyr et allsidig helårstilbud utviklet med respekt for natur og kvalitet.
 

Nesfjellet Alpin trekker mange skiglade familier til fjells som ser etter gode skiopplevelser i varierte nedfarter. Her finner du seks heiser, 15 nedfarter, Park og et eget skjermet område for barn og nybegynnere. Vi legger mye innsats i å tilrettelegge for gode skiopplevelser, og nedfartene er ofte svært godt preparerte.

  • Parkanlegg for ski og snowboard, med rød og blå hopplinje, ulike rails, rør og bokser. I tillegg har vi en liten grønn park for de små.
  • 3 flombelyste nedfarter med kveldskjøring onsdager og fredager fra 3. januar 2023.
  • Sum nedfarter: 15 km. 
  • Lengste nedfart er på 2,5 km.
  • Bunnstasjon 730 m.o.h, toppstasjon 1109 m.o.h.
  • Utgangspunkt for 150 km langrennsløyper.

Skikart Nesfjellet Alpin

Barna i fokus på Nesfjellet

Vi har et eget område med tre heiser som ligger gunstig til for nybegynnere.

Dette er et eget område med tre heiser og tilhørende grønne nedfarter. Her kan barn og nybegynnere lære seg å stå på ski i en stor og bred nybegynnerløype. Her finnes også «Tusse-Parken», som er en liten triksepark med enkle og morsomme park-elementer.

Barneområdet gjør at de minste og nybegynnere kan lære å stå på ski og snowboard i trygge omgivelser, enten på egenhånd eller med hjelp av skiskolens instruktører. Skiskolen tilbyr privattimer som kan bookes i Skibutikken.

Parken

Nesfjellet Alpin har to Parker. Én stor park med blå og røde linjer, og en for de minste

Kveldskjøring

Nesfjellet Alpin inviterer til kveldskjøring

 

Vi tilbyr kveldskjøring onsdager og fredager i 2024. Dette foregår i løypenettet som er lyssatt, og heisene som er knyttet til disse; tre flombelyste nedfarter + Parken. 

Kveldskjøring varer fra kl. 16 til 20.
Kveldskjøring er inkludert i både dagskortet og
weekend-kortet. 

Du kan også kjøpe eget heiskort som kun gjelder for kveldskjøringen.

Langrenn

Nesfjellet Alpin er et flott utgangspunkt for langrennsturen!

Alpinsenteret er et flott utgangspunkt for turen. Med appelsin og kvikklunsj i sekken kan du med en enkeltbillett til heisen fraktes opp til snaufjellet. Herifra tas man rett inn i et nettverk med langrennsspor som fører deg innover i fjellet og til et rikt tilbud av løyper.  


Golfbanen er et flott utgangspunkt for turen. Her starter skisesongen tidlig da det kun er et tynt snølag som skal til for å klargjøre et løypetilbud. Alle løypene kjøres med preppemaskiner jevnlig gjennom hele sesongen.