Skistua & Selskap

Skistua

Nederst i heisområdet finner du en hyggelig ski in-ski out kafeteria og restaurant.

I sesongen 2020/2021 har vi plass tiI 200 gjester inne i huset. Dette fortdelt over flere rom, som peisestuen, hems og hovedsal. Vi ber våre gjester om å være oppmerksomme på informasjon om smittevern, som dere vil finne på ulike informasjonsplakater på huset. Vakt i inngangen vil ta deg imot ved ankomst. 

Bordene i Skistua er forbeholdt betalende gjester i travle perioder.

På kjøkkenet står en fjellvant kjøkkensjef i Jan Jensen og lager velsmakende og næringsrik mat og bakevarer. I serveringen sørger Dorte Rasmussen for at våre gjester blir ivaretatt på gode måter, og bidrar til en trivelig atmosfære. Sammen er Jan og Dorte et superteam og et flott vertskap for Nesfjellet.

Menyer

Uteservering

 

Stor og tilgjengelig uteservering, med varme

 

I tilknytning til Skistua finnes det en stor og koselig uteservering. I uteserveringen har vi denne sesongen satt opp to store telt. Dette for å frigjøre plass, slik at trengsel skal unngås inne. Disse teltene er oppvarmet, og er et av våre mange smitteverntiltak for Skistua. 

For å unngå trafikk ut og inn ber vi alle som sitter ute om å holde seg ute. Dette betyr at våre gjester som sitter ute også benytter seg av toalettfasilitetene ute. Toaletter er satt opp på parkeringsplassen bak Skistua. 

Bordene i uteserveringen er forbeholdt betalende gjester i travle perioder. 

Servering og Korona

Velkommen til Skistua!

Firmafest eller bursdag?

Vi tilbyr servering og lokaler til private selskaper her på Nesfjellet. På Skistua og Golfkaféen kan vi dekke opp bordplass til oppmot 50 personer.

Skikjøring, kombinert med god mat og hytte på kvelden, er en god ramme for en aktiv og sosial opplevelse.

Arrangement

Skistua vil være lokale for en rekke arrangement gjennom sesongen. Herunder afterski, quiz, musikk-bingo mm. 

Her skal det fortsette å være mye moro og god stemning, og vi håper dere på hytta kommer ned og deltar jevnlig.