Skistua & Selskap

Skistua

Nederst i heisområdet finner du en hyggelig ski in-ski out kafeteria og restaurant. Kjøkkenet følger heisens åpningstider. 

Velkommen til oss. Vi serverer til bordet du sitter på, fortdelt over flere rom inne og telt ute. Bestillinger gjøres på QR-kode ved bordet. Vi ber våre gjester om å ta på munnbind før inngang, og at dere venter på hovmester som vil følge dere til et ledig bord.  

All ferdsel inne i Skistua skal gjøres med munnbind. Det er kun sittende ved sitt eget bord at munnbindet kan tar av.  

 *Bordene i Skistua er forbeholdt betalende gjester i travle perioder.

På kjøkkenet står en fjellvant kjøkkensjef i Jan og lager velsmakende og næringsrik mat og bakevarer. I serveringen sørger Dorte for at våre gjester blir ivaretatt på gode måter, og bidrar til en trivelig atmosfære. Sammen er Jan og Dorte et superteam og et flott vertskap for Nesfjellet.

Menyer

Uteservering

 

Stor og tilgjengelig uteservering, med varme.

 

I tilknytning til Skistua finnes det en stor og koselig uteservering. I uteserveringen har vi denne sesongen satt opp tre store telt. Dette for å frigjøre plass, slik at trengsel skal unngås inne. Disse teltene er oppvarmet, og er et av våre mange smitteverntiltak for Skistua. 

For å unngå trafikk ut og inn ber vi alle som sitter ute om å holde seg ute. Våre gjester må holde seg til bordene de får. 

Det blir også satt opp en liten kiosk ute som et raskere alternativ enn å sette seg ved et bord. 

Bordene i uteserveringen er forbeholdt betalende gjester i travle perioder. 

Servering og Korona

Velkommen til Skistua!

Firmafest eller bursdag?

Vi tilbyr servering og lokaler til private selskaper her på Nesfjellet. På Skistua og Golfkaféen kan vi dekke opp bordplass til oppmot 50 personer.

Skikjøring, kombinert med god mat og hytte på kvelden, er en god ramme for en aktiv og sosial opplevelse.

Arrangement

Skistua vil være lokale for en rekke arrangement gjennom sesongen. Herunder afterski, quiz, musikk-bingo mm. 

Vi sees!