Snow-blog

Sesongslutt – Takk for besøket

EN TAKK FRA OSS TIL ALLE DERE❄️☀️
Da har vendekorsene hos Nesfjellet Alpin gjort sine siste vendinger for vintersesongen 2023/2024. Det har vært en lang reise! Når vi ser bakover til starten minnes vi om at Nesfjellet Alpin nok en gang var blant de første anleggene som sesongåpnet. Vi var også det første skianlegget som åpnet med stolheis og flere nedfarter. Når vi nå legger lokk på denne skisesongen må vi tilbake nesten et helt halvt år for å finne sesongåpningen; lørdag 4. november.
 
Siden har det vært mye frisk luft, mye god snø, luftige svev i Parken og dans på bordene. Team Snø har vært påskrudd hele veien, og brukt sin voksende kompetanse og energi på å tilrettelegge for trygg og god alpinkjøring. Og reiser man litt rundt i Alpin-Norge så er det veldig artig å konstantere at det Team Snø får til på Nesfjellet ikke står tilbake for noe! Det er topp topp kvalitet som produseres i nedfartene, og snøen er som regel bestandig god. Været kan vi aldri gjøre noe med, men ikke fortell det til Team Snø! Her tas ingen sorger på forskudd, og det er den mentaliteten som gjør at føreforholdene på Nesfjellet, nesten uten unntak, skiller seg ut i positiv forstand.
 
På Skistua har vi fått en ny driver i Camilla. Camilla startet hos oss 1. november, og fikk sesongåpning 4. november rett i fleisen. Det ble en røff begynnelse. Camilla har sammen med sitt team vokst gjennom sesongen, og satt sitt preg på Skistua. Det er lagt ned en formidabel innsats for å underholde næringstrengende gjester, både under skidagen og på afterski. Nå innvilges det sommerferie, og en god periode til å planlegge enda litt mer – mot nye åpningsdager. Vi gleder oss til å se hva Camilla og co får til neste sesong.
 
Underveis i sesongen har vi også fått gleden av å ønske velkommen til Kenneth som ny daglig leder. I denne spennende trønderen har vi fått en fyr som puster og ånder alpint og destinasjonsutvikling. Vi gleder oss til å speide ut over nye og langsiktige horisonter med Kenneth på laget.
 
Nesfjellet Alpin har også satt noen rekorder denne sesongen. Alpinsenteret har underholdt over 70 000 skidager. Det var også 3067 gjester i anlegget samtidig på Langfredag.
To milepæler vi kan være stolte av.
 
Så må vi ikke glemme dere! Vi fortsetter å være super-takknemlige for at dere velger å kjøpe heiskort, og gjør det mulig for oss å drive på med dette. Vi sier det ofte i våre interne driftsmøter; makan til hyggelige gjester skal man lete lenge etter! Og gode på ski og brett er dere også! Nivået er høyt, og det er artig å se store og små mestre våre tilbud.
Nå ser vi fremover. Vi skal evaluere og dyrke alpintilbudet videre. Bli enda litt bedre.
Vi håper vi får se deg og dine med oss på turen videre ❤️
 
Dersom du har en tilbakemelding, tips og triks eller rett og slett lyst til å dele noe med oss, hører vi gjerne fra deg i kommentarfeltet eller til e-post alpin@nesfjellet.no. Vi leser alt som kommer inn, og all tilbakemelding blir med til vår interne debrief.
 
Team Snø ønsker alle en fantastisk sommer!
 
På gjensyn senere i år 🎿

Langrenn

Trykk på knapp under for å se status på løypekjøringen på Nesfjellet.

Del videre:
Facebook