Snow-blog

Snø Snø Snø

Nesfjellet Alpin ønsker velkommen til snørike Nesfjellet. 

 
SNØ SNØ SNØ☃️
Nå er det like mye snø på Nesfjellet som det er unge mennesker på Justin Beiber-konsert. Siden onsdag kveld er det kommet omlag 70 cm med fersk puddersnø. Og det snør fortsatt godt!

Dette er selvsagt perlende gode nyheter. Likevel skaper det utfordringer for oss. I Panorama er det så mye snø og uvær at preppemaskinene i drift sliter med å ta seg frem. Sikten er så dårlig at senior preppefører flere ganger har bommet på nedfartene som skal preppes. Panorama må rett og slett ryddes frem, og dette krever en del arbeid. Panorama vil derfor starte fredagen stengt. Sjekk tilbake her for status , og om det åpnes her i løpet av dagen.

Ellers er alt åpent. Det er 8 minusgrader i bunn og 10 på toppen. Snøen er lett, fersk og fokker seg enkelte plasser. Bakkene ble preppet i natt. Føret bærer preg av nysnø.
Heisene går fra kl. 10 til 20 i dag, med kveldskjøring fra kl. 16💡

Team Nesfjellet ønsker alle en riktig fin dag i snøen. Det er ikke ofte vi kan ønske velkommen til slik vinter som vi har nå🤩 Nyt det mens det varer, og velkommen til fjells!
 

Langrenn

Nes Fjellheim Løypelag kjører langrennsspor på Nesfjellet. Vi anbefaler å følge med på Skisporet sine sider for å se status på løypekjøring. 


Trykk på knapp under for å se status på Nesfjellet.

Del videre:
Facebook