Snow-blog

Takk for i år!

TAKK FRA OSS TIL ALLE DERE❄️☀️
Team Nesfjellet ønsker å takke alle som har vært innom skianlegget i vinter. Vi sier det ofte i våre interne driftsmøter; makan til publikum og skigjester på Nesfjellet skal man lete lenge etter! Dere er en fantastisk gjeng som bruker oss hvert år, og vi får muligheten til å underholde flere og flere av dere.
Vi mottar ris som fortjent, noe som bestandig er viktig å få høre. Og så er det heldigvis slik at risen blekner i sammenligning med all rosen som sendes i vår retning 😇🥰

Vi lykkes med mye. Og det er takket være mannskapet vi har. Det er på gulvet dette skianlegget driftes, og det er viktig å huske på. Her har vi en gjeng med driv, guts og passion for faget, og som jobber målrettet med å forberede alt som skal forberedes for at du og jeg kan få passere gjennom vendekorset, og nyte gode skiforhold. Her legges det ned mye tid og krefter (ca 24 tusen timer gjennom sesongen), og vi er heldige som har et nysgjerrig, proaktivt og kunnskapsrikt team som drar i samme retning.
 
Nesfjellet Alpin legger nå lokk på en sesong med vekst i både omsetning og besøkstall. Kontrasten til oktober 2022 er stor. Hva skulle vi foreta oss med 10-15 kroner kilowatten?? Det ble en liten stund hvisket om å stryke hele sesongen🤯 Vinden snudde. Og nå står vi her, teamet og jeg, og fordøyer minner fra en vinter vi trolig vil huske i lang tid 🥰
 
Som skribent og markedssjef er det lett å bli rørt når mye går bra. Og rørte er vi nå alle sammen! Vi er takknemlige for at dere som kjøper heiskort gjør det mulig for oss å drive på med dette. Nå ser Team Nesfjellet fremover. Vi skal evaluere, og dyrke alpintilbudet videre. Bli enda litt bedre.
Vi håper vi får se deg og dine på denne reisen ⭐️
 
Dersom du har en tilbakemelding, tips og triks eller rett og slett lyst til å dele noe med oss, hører vi gjerne fra deg på e-post alpin@nesfjellet.no. Vi leser alt som kommer inn, og mye blir med til vår interne debrief.
Vi ønsker alle en fantastisk sommer, med noen utvalgte bilder fra sesongen som har vært.
På gjensyn senere i år ☃️
 
Med vennlig hilsen,
Team Nesfjellet

Langrenn

Nes Fjellheim Løypelag kjører langrennsspor på Nesfjellet. Vi anbefaler å følge med på Skisporet sine sider for å se status på løypekjøring. 

 

Trykk på knapp under for å se status på Nesfjellet.

Del videre:
Facebook