Snow-blog

Takk for i år

Når heisene stanser kl. 16 i dag legger vi samtidig lokk på den trettiførste alpinsesongen på Nesfjellet. 2. februar 1991 åpnet heiskortsalget for første gang, og man kunne ta t-krok opp for å kjøre Natteløypa eller Barnebakken. Vi var i gang⛷
 
11. desember 2021 startet vi altså på den trettiførste sesongen. Denne gangen med ny og topp moderne stolheis som løfter oss inn i et løypekart som har vokst betydelig siden da.
Og sesongen har vært bra! Vi skulle gjerne sett mer natursnø fra oven. Når man ikke har fått dette har teamet til Alpinsjef Tom Erik likevel klart å by opp til dans. I kamp med unormalt mye vind, har snøproduksjonen gitt de nødvendige resultatene, og Team Prepp har jobbet godt og målrettet med snøen siden. Denne innsatsen har resultert i mye topp føreforhold hos Nesfjellet Alpin. Og ikke minst gjort sesongen langvarig. Vi gleder oss til å se hva denne gjengen får til neste sesong, når snømengdene forhåpentligvis blir noe mer frodige og sjenerøse.
 
Vi takker for all besøket vi har fått. Det er med stolthet at vi ser gjester flokke til alpinsenteret i økende grad. Vi har igjen sett en økning i antall gjester med heiskort, noe som er gledelig for et alpinsenter med ambisjoner for fremtiden. 


 
Nesfjellet Alpin, med Skistua og Skibutikken, ønsker alle en riktig god sommer.
Vi ses igjen til innsats #32⛄

Langrenn

Det kjøres ikke mer langrennsspor på Nesfjellet denne vinteren.  

 

Golfkaféen holder stengt inntil nye drivere er på plass. 

Del videre:
Facebook